at HOME

MOGEN WIJ UW KEUKEN OVERNEMEN?

Een diner, walking dinner of hapjes aan huis, of op welke gewenste locatie dan ook. Wij helpen u graag om u en uw gasten in de watten te leggen. Met Delicious at home beschikt u als het ware over uw eigen privé chefkok. U bent dan ook verzekerd van heerlijk eten.

Bekijk een voorbeeldmenu wat wij bij u thuis zouden kunnen koken. Wij komen al vanaf 6 personen. Een 3 gangen diner start bij Delicious at home al vanaf € 35,- per persoon.

Naast een thuisdiner hebben we ook een walking dinner. Dit zijn wat kleinere gerechten, maar worden geserveerd in meerdere gangen.

Dit is bijvoorbeeld leuk als je een wat grotere groep ontvangt en waarbij het niet mogelijk is om deze zittend te laten dineren. Een walking dinner kan gemakkelijk staand genuttigd worden.

Een 5 gangen walking dinner start bij Delicious at home al vanaf € 35,- per persoon. Zie hier een voorbeeld van een walking dinner menu.

U hoeft niks te doen
Wij brengen alle ingrediënten mee voor een diner aan huis. Het gebruik van servies, bestek en servetten is bij de prijs inbegrepen. Als uw keuze is gemaakt, bezoekt chef-kok Ralph van Kroonenburg u thuis of op locatie. Ralph bespreekt met u de keukenuitrusting en mogelijkheden. Naast het dekken van uw tafel en het bereiden van het eten, kan een van onze gastvrouwen of -heren uw gerechten serveren en de drank schenken. Indien u dat wenst, neemt Delicious at home u al het werk uit handen zodat uw gasten ten volle van uw aandacht kunnen genieten.

Uiteraard doen wij de afwas en laten we uw keuken schoon achter.